Transsibiriska Järnvägen 2007: Skräckupplevelse.

Transsibiriska Järnvägen 2007: Skräckupplevelse.

Skrivet av mig, Peja, 2013 08 07 ca kl.17:30.

Med anledning av ICA:s dödligt äckliga reklam, gällande kräftätande svenskar och hundätande Kineser, ber jag om att få delge er läsare denna fruktansvärda händelse.

Det hände en mycket otrevlig och riktigt rysaraktigt upplevelse på denna, annars, mycket trevliga resa.

Jag och min resekompis gick på en liten gata i Peking (Beijing), vi var på väg tillbaka till vandrarhemmet. Kockan var mellan 19:00 och 21:00 på kvällen. När vi går där i lugn och ro hör vi ett otäckt, intensivt och ihållande hjärtskärande skrik. Vi blev naturligtvis rädda och bestörta. Skriket kom ifrån det hållet vi var på väg mot, skulle vi våga fortsätta? Vi visste inte då vilken syn som skulle möta oss. Hade vi kunnat förutse detta hade vi med bestämdhet tagit en annan väg.

Det ihållande, intensiva hjärtevrålet mattnade av och vi fortsatte gå. Efter en stund fick vi se ett gäng kineser (3-5 stycken) stå och skratta runt ett objekt vi inte kunde se. När vi närmade oss såg vi vad det var.

Detta mina vänner, detta var en nyflådd hund, som fortfarande verkade leva. Dom hade spänt upp hunden på en meterhög ställning med ett ben i varje vädersträck och flått den levande. Blodet droppade fortfarande när vi gick förbi. Denna syn är för alltid fastbränd i mitt huvud.

Vi fick väldigt bråttom hem till vandrarhemmet. Hade lust att avbryta resan och åka hem.